Yritysasiakkaat

Työoikeus ja työsuhdeasiat

Työoikeus

Yritysten tärkein voimavara on ihmiset! Tästä syystä työoikeus ja sen vaikutukset yritystoimintaan tulee tuntea hyvin, ja osata käyttää erilaisia sopimisen mahdollisuuksia yrityksissä.

Työsuhteita säätelevät monet eri lait, säädökset sekä työehtosopimukset – tästä syystä työoikeus voi olla mutkikas kokonaisuus.

Työllistäminen on usein yritykselle suuri investointi, ja arkipäiväisuudestään huolimatta, voi toisen työllistämiseen liittyä myös riskejä. Me tunnemme työ-oikeuden kimurantit koukerot, ja autamme yritystäsi ammattitaidolla erinäisissä työoikeuteen sekä työehtosopimuksiin liittyvissä asioissa!

 

työsopimukset ja työehtosopimukset

työsopimukset
Sopimukset toimivat alustoina, joiden perusteella yritykset voivat hallita riskejään. Huolellisesti laadittu työsopimus on kaikkien edunmukainen. Laadimme yksilölliset työsopimukset yrityksellesi vuosikymmenten kokemuksella! Sopimusten laatimisen ohella avustamme tarvittaessa myös työsuhteen päättämistä koskevissa neuvotteluissa, sekä päättämissopimuksen laatimisessa. Avustamme myös Työsuhteesta johtuvien riitojen ratkaisussa.
Avustamme asiakkaitamme myös johtajasopimusten tai toimitusjohtajasopimusten laadinnassa, sekä läpikäynnissä.

 

Työehtosopimukset
työsopimusten ohella löydät meiltä vuosikymmenten osaamisen työehtosopimusten laadinnasta, tulkinnasta sekä erinäisten työehtosopimuksiin liittyvien riitatilanteiden läpi neuvotteluista, sekä ratkaisusta.