Palvelut yrityksille

Palvelumme yrityksille

Meiltä saat halutessasi palvelut yrityksellesi tai yhteisöllesi räätälöityinä palveluina. Tuottamiamme palveluita ovat erilaiset liikejuridiikkaan liittyvät palvelut, sopimukset, toiminnanjohtamiseen ja -hallinnointiin liittyvät tehtävät sekä yrityksen sisäisen toiminnan järjestämiseen liittyvät toimeksiannot. Laajimmillaan meiltä saa inhouse lakimiespalvelut.

Tarjoamme yrityksille apua myös liiketoimintaan liittyvissä tai yrityksen sisäisissä neuvotteluissa sekä muissa yrityksen tarvitsemissa edustamisessa. Näin yrityksesi välttää turhat jälkiselvittelyt ja riidat, joita voi syntyä, jos asioita ei hoideta oikein. Erilaisten työsuhteeseen liittyvien sopimusten ja henkilöstöön liittyvä kehittäminen on aikaa vaativa ja haasteellinen tehtävä. Näihin tarjoamme asiantuntijapalveluita myös neuvotteluihin. Meiltä saat myös työehtosopimuksiin liittyvää asiantuntijapalvelua.

Koulutamme yritysten johtoa ja henkilöstöä. Meiltä saat räätälöidyn sovittuun aihekokonaisuuteen sovitun koulutuksen. Erityisosaamisena meillä on erilaiset sopimus-, työ ja liikejuridiikkaan liittyvät koulutukset.

Kysy lisää tietoa

Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä!